Notícies


Inici de curs a l’Església Evangèlica Baptista de Manresa

L’Escola Dominical s’inicia el proper diumenge 18 de setembre: classes distribuïdes per edats per donar a conèixer la Bíblia.

Com cada any, coincidint amb l’inici de curs escolar, l’Església Evangèlica comença les seves classes de coneixement de la Bíblia i difusió dels seus continguts. L’Escola dominical és un servei que s’ofereix des de les esglésies evangèliques i que té per objectiu ensenyar de forma clara i senzilla les històries i temàtiques que es presenten a la Bíblia.

El fundador de l’Escola Dominical va ser el periodista britànic Robert Raikes, al 1780 quan veié la necessitat de lluitar contra l’analfabetisme dels nens del barris baixos de la seva ciutat (Gloucester). Infants que durant la setmana treballaven a les fàbriques angleses i que només disposaven del diumenge per a la seva formació. Ell va començar a ensenyar-los a llegir fent servir la Bíblia com a llibre de text bàsic. Molts cristians es van unir a ell per organitzar en vàries esglésies britàniques un sistema escolar més ampli per ensenyar a llegir i a escriure als infants pobres. Amb els anys, l’escola dominical es va fer innecessària donat l’avenç de l’escolaritat pública. D’aquesta manera, començaren a dedicar-se a la formació bíblica de cada església per als seus nens. Les esglésies baptistes d’Estats Units va ampliar l’Escola Dominical a tota la família, organitzant cursos bíblics per a totes les edats. Des de la fundació de la Primera Església Evangèlica Baptista de Manresa a l’any 1934 s’ha ofert aquest servei.

El curs d’enguany serà molt especial perquè l’any 2017 se celebra els 500 aniversari de la Reforma Protestant, que va donar èmfasi al lema de “Sola Scriptura” (Només la Bíblia), una de les cinc creences teològiques bàsiques dels reformadors protestants. La Sola Scriptura ensenya que només la Bíblia és paraula de Déu inspirada, accessible a tothom, que es pot entendre amb claredat i que s’interpreta a si mateixa.

L’escola dominical està oberta a tothom que pugui estar interessat en conèixer més el contingut bíblic. El curs s’iniciarà el 18 de setembre, i les classes s’aniran fent cada diumenge de 12 a 13h durant tot el curs escolar a les aules de l’Església Evangèlica Baptista (c/ Circumval·lació, 62. Manresa). Les classes són gratuïtes, distribuïdes per grups d’edat, a partir de 3 anys (es pot sol·licitar servei de guarderia si es requereix).

Si desitgeu més informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.Si li sembla interessant, pot compartir aquesta pantalla
Enviar a un amic Imprimir Compartir a Pinterest Compartir a Google + Compartir a Twitter Compartir a Facebook